Fietsverhuur Megève

Fietsverhuur Megève

Fietsverhuur Megève. Ontdek het mooie Megève en de omgeving met een hoogwaardige carbon racefiets, e-bike of trekkingfiets. Boek nu veilig, eenvoudig en snel uw verhuurfiets online via Cycle Classic Tours en begin aan uw onvergetelijke fietsvakantie!

Bekijk ook het aanbod van onze: CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS

VIP packages & Grandstand Hospitality Spring Classics – TDF – GIRO – Vuelta check VIP packages & Grandstand Hospitality

Fietsverhuur Megève

Megève ligt in Rhone Alps en maakt deel uit van de Alps. Twee etappes van de Tour de France passeren alleen Megeve. Je kunt de Megève-klim in Sallanches beginnen. Spring op je fiets en daag jezelf uit. Frankrijk is de hotspotbestemming voor elke fietser! De perfecte verharde wegen, bergachtig terrein is een ideale fietsbestemming om te fietsen. Je zult zware beklimmingen vinden, geweldige afdalingen door golvende natuurlijke schoonheden.

Megeve geniet vooral bekendheid vanwege zijn ski-resort. Megeve is gelegen in het departement Haute-Savoie en het centrum van de Franse Alpen. Je vind hier dan ook vele verbazingwekkende cols en bergpassen, zoals Col de la Forclaz de Queige, Col de la Forclaz de Queige, Col du Pré of Les Saisies. Deze klimmen komen ook voor in de bekende Cyclo Time-Megeve-Mont Blanc. Deze klimtocht wordt georganiseerd door de Sport Club van Megève Aanraders zijn zeker de beklimmingen van de Col de Joux Plaine, Col de la Colombière, Col du Grand Saint Bernard, of Col des Aravis. Zoek je een leuke uitvalsbasis voor mooie tochten? Boek dan je fiets online voordat je vertrekt naar het schitterende Megève.

  • Sta niet met lege handen en boek vooraf uw racefiets of e-bike
  • Snel, veilig en makkelijk online boeken
  • Het service fietsverhuur team kunt u altijd contacteren voor speciale wensen en groepsfietsverhuur

Huur nu uw racefiets, trekkingfiets of e-bike online!

Check alle verhuur outlets in de Franse Alpen hier: BOOK HERE

Cycling the Swiss Alps

Wij wensen u alvast veel fietsplezier in Megève of op één van onze andere bestemmingen in Frankrijk.

Check onze homepage of alle fietsverhuurmogelijkheden in Europa

kunt bij ons ook een fietsvakantie boeken in Frankrijk: Check voor alle tours onze Engelse Cycle Classic Tours pagina: WWW.CYCLECLASSICTOURS.COM/FRANCE

Fijne fietsvakantie!

Team Cycle Classic Tours

About

Contact

Beukenhof 8
8332 VA Steenwijk
The Netherlands

Mail us at: info@cycleclassictours.com
Call us at: +31 (0) 521 745 019

Newsletter

© Copyright CycleClassicTours