Racefiets huren Parijs-Roubaix

Racefiets huren Parijs-Roubaix

Racefiets huren Parijs-Roubaix. Ga de uitdaging aan van de Parijs-Roubaix wielerwedstrijd in het noorden van Frankrijk en huur een hoogwaardige carbon racefiets! Boek nu veilig, eenvoudig en snel uw racefiets online via Cycle Classic Tours en begin aan uw spectaculaire uitdaging!

Bekijk ook het aanbod van onze: CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS

VIP packages & Grandstand Hospitality Spring Classics – TDF – GIRO – Vuelta check VIP packages & Grandstand Hospitality

Racefiets huren Parijs-Roubaix

Ga de uitdaging aan en fiets de Parijs-Roubaix challenge in het prachtige Frankrijk. Grijp uw kans en fiets één van de moeilijkste klassiekers onder de wielerwedstrijden: Parijs-Roubaix. De Parijs-Roubaix bestaat al sinds 1896 en wordt gereden in het noorden van het schitterende Frankrijk. Deze wielerwedstrijd is één van de vijf wielermonumenten en wordt ook wel de “Koning van alle klassiekers” of “De hel van het noorden” genoemd vanwege zijn uitdagende route over de glooiende landschappen van Frankrijk. Deze prachtige route bevat daarnaast ook een paar uitdagende beklimmingen.

Fiets over de beroemde kassei stroken waaronder de Mons-en-Pévèle en de Carrefour de l`Arbe. U fietst op de eerste dag zelf de route van de Parijs-Roubaix en kunt de dag erna genieten van een waar wielerspektakel waarbij u de race kunt bezichtigen vanaf de start. Gaat u de uitdaging van de Parijs-Roubaix aan, boek dan nu uw racefiets!

  • Sta niet met lege handen en boek vooraf uw racefiets
  • Snel, veilig en makkelijk online boeken
  • Het service fietsverhuur team kunt u altijd contacteren voor speciale wensen en groepsfietsverhuur

Huur nu uw racefiets of e bike online!

Boek uw fiets voor de Parijs-Roubaix tourversie via ons Engelstalig verhuur platform BOOK HERE

Check ook alle verhuurmogelijkheden voor andere Cyclo of Gran Fondo evenementen hier : WWW.FIETSVERHUUREUROPA/CYCLO-GRAN FONDO EVENTS

Paris Roubaix Cycling Tour

Wij wensen u alvast veel fietsplezier tijdens de Parijs-Roubaix challenge of op één van onze fietsbestemmingen in Europa.

Check onze homepage of alle fietsverhuurmogelijkheden in Europa

U kunt bij ons ook een fietsvakantie boeken in Frankrijk: Check voor alle tours onze Engelse Cycle Classic Tours pagina:
WWW.CYCLECLASSICTOURS.COM/FRANCE

Fijne fietsvakantie!

Team Cycle Classic Tours

About

Contact

Beukenhof 8
8332 VA Steenwijk
The Netherlands

Mail us at: info@cycleclassictours.com
Call us at: +31 (0) 521 745 019

Newsletter

© Copyright CycleClassicTours