Fietsverhuur Delphi – Griekenland

Fietsverhuur Delphi – Griekenland

Fietsverhuur Delphi – Griekenland. Ontdek de moderne Griekse stad Delphi op een hoogwaardige racefiets, e-bike, MTB of een trekkingfiets. Boek nu veilig, eenvoudig en snel uw huurfiets online via Cycle Classic Tours. Begin zorgeloos aan uw onvergetelijke fietsvakantie in het mooie Griekenland!

Bekijk ook het aanbod van onze: CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS

VIP packages & Grandstand Hospitality Spring Classics – TDF – GIRO – Vuelta check VIP packages & Grandstand Hospitality

Fietsverhuur Delphi – Griekenland

De omgeving rond Delphi is een ideale bestemming voor een fietsvakantie of training. Geniet van het mooie uitzicht op de Golf van Korinthe en de valleien met olijf- en cipres bomen aan de voet van de berg Parnassos. Delphi is een archeologische, moderne plaats gelegen in centraal Griekenland. Delphi is een inspirerende plaats met veel bezienswaardigheden en historische achtergronden. De vele tempels, het theater, de heilige weg en de Stoa met het christelijke kruis, zijn zeer interessant om te bezichtigen als u van geschiedenis houdt. Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving van Delphi op twee wielen!

Griekenland is een paradijs voor de recreatieve fietser en wielrenners. Het zonnige en het gehele jaar door aangename klimaat, maakt Griekenland de perfecte bestemming voor een geweldige fietsvakantie. Fiets langs grillige, zilte kusten, geurende Citrus boomgaarden en glooiende, groene wijnvelden. U zult niet de eerste zijn die ontdekt dat Griekenland een waar paradijs is voor fietsliefhebbers!

BELANGRIJK: Boekingen dienen minimaal 5 dagen van tevoren gemaakt te worden met een minimale afname van 5 dagen. Reserveringen zijn alleen op aanvraag. Voor meer info of een aanvraag voor een groep verhuring neem contact met ons op info@cycleclassictours.com

  • Sta niet met lege handen en boek vooraf uw racefiets of e-bike
  • Snel, veilig en makkelijk online boeken
  • Het service fietsverhuur team kunt u altijd contacteren voor speciale wensen en groepsfietsverhuur

Fietsverhuur in Delphi in Griekenland nu online boeken!

Boek uw fietsen via ons Engelstalig verhuurplatform BOOK HERE

bike hire greece

U kunt bij ons ook een fietsvakantie boeken:
Check voor alle tours in Europa onze Engelse Cycle Classic Tours pagina: WWW.CYCLECLASSICTOURS.COM

Wij wensen u alvast veel fietsplezier op het Griekse eiland Corfu of op één van onze andere bestemmingen in Griekenland.

Check onze homepage of alle fietsverhuurmogelijkheden in WWW.FIETSVERHUUREUROPA.NL

Fijne fietsvakantie!

Team Cycle Classic Tours

About

Contact

Beukenhof 8
8332 VA Steenwijk
The Netherlands

Mail us at: info@cycleclassictours.com
Call us at: +31 (0) 521 745 019

Newsletter

© Copyright CycleClassicTours