Fietsverhuur Corfu – Acharavi

Fietsverhuur Corfu – Acharavi

Fietsverhuur Corfu – Acharavi. Ontdek Acharavi op het Griekse eiland Corfu met een hoogwaardige racefiets, e-bike, MTB of een trekkingfiets. Boek nu veilig, eenvoudig en snel uw huurfiets online via Cycle Classic Tours. Begin zorgeloos aan uw onvergetelijke fietsvakantie in het mooie Griekenland!

Bekijk ook het aanbod van onze: CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS

VIP packages & Grandstand Hospitality Spring Classics – TDF – GIRO – Vuelta check VIP packages & Grandstand Hospitality

Fietsverhuur Corfu – Acharavi

Corfu is nog redelijk onbekend als fietsvakantiebestemming. Dit geweldige Griekse eiland biedt veel ingrediënten voor een heerlijke wielrenvakantie. Het heuvelachtige terrein en de bergen zijn perfect voor wielrenners! In alle categorieën onder wielrenners is het eiland de laatste jaren populair geworden Het zonnige klimaat maakt het fietsen op Corfu extra aangenaam. Corfu is een van de beste Griekse fietsbestemmingen. Het landschap op Corfu is gevarieerd met heuvels, korte steile klimmetjes, vlaktes, bossen en mooie wegen langs de Middellandse Zee. Kortom Corfu is het nieuwe Mekka voor de enthousiaste fietsfanaat.

Griekenland is een paradijs voor de recreatieve fietser en wielrenners. Het zonnige en het gehele jaar door aangename klimaat, maakt Griekenland de perfecte bestemming voor een geweldige fietsvakantie. Fiets langs grillige, zilte kusten, geurende Citrus boomgaarden en glooiende, groene wijnvelden. U zult niet de eerste zijn die ontdekt dat Griekenland een waar paradijs is voor fietsliefhebbers!

BELANGRIJK: Boekingen dienen minimaal 5 dagen van tevoren gemaakt te worden met een minimale afname van 5 dagen. Reserveringen zijn alleen op aanvraag. Voor meer info of een aanvraag voor een groep verhuring neem contact met ons op info@cycleclassictours.com

  • Sta niet met lege handen en boek vooraf uw racefiets of e-bike
  • Snel, veilig en makkelijk online boeken
  • Het service fietsverhuur team kunt u altijd contacteren voor speciale wensen en groepsfietsverhuur

Boek nu uw fiets op Corfu – Acharavi online!

Boek uw fietsen via ons Engelstalig verhuurplatform BOOK HERE

bike hire greece

U kunt bij ons ook een fietsvakantie boeken:
Check voor alle tours in Europa onze Engelse Cycle Classic Tours pagina: WWW.CYCLECLASSICTOURS.COM

Wij wensen u alvast veel fietsplezier op het Griekse eiland Corfu of op één van onze andere bestemmingen in Griekenland.

Check onze homepage of alle fietsverhuurmogelijkheden in WWW.FIETSVERHUUREUROPA.NL

Fijne fietsvakantie!

Team Cycle Classic Tours

About

Contact

Beukenhof 8
8332 VA Steenwijk
The Netherlands

Mail us at: info@cycleclassictours.com
Call us at: +31 (0) 521 745 019

Newsletter

© Copyright CycleClassicTours