Fitness Level

Toer moeilijkheidsgraad

Elke tour heeft zijn moeilijkheidsgraad en wordt gewaardeerd van Fitness niveau 1 tot Fitness niveau 5

Het hangt natuurlijk altijd af van de omstandigheden zoals;
Het wegdek, hoe is het parcours, is het een bochtig traject, wat zijn de afstanden en zijn er bergwegen?
De moeilijkheidsgraad vindt je in de tabel op de toer informatie pagina.

De moeilijkheidsgraad is subjectief en is alleen gemakkelijk en bruikbaar als een informatieve handleiding.

Fitness niveaus

1 Eenvoudig
Deze tours beperken zich tot niet mee dan een paar uur fietsen per dag. De wegen zijn over het algemeen vlak en gemakkelijk berijdbaar. De tours zijn voor iedereen te doen.

2 Redelijk eenvoudig
Deze tours beperken zich tot een paar uurtjes fietsen per dag. De wegen zijn redelijk vlak met af en toe enkele klimmetjes. Iedereen met een redelijke conditie kan deelnemen aan deze trip.

3 Redelijk Moeilijk
Deze tours zijn voor mensen die meer als vier uur fietsen per dag gewend zijn. Ze zijn geschikt voor iedereen met een goede/redelijke conditie. De routes gaan over pittige heuvels met soms steile klimmetjes in een heuvelachtige omgeving.

4 Moeilijk

Deze tours zijn geschikt voor getrainde fietsers die gewend zijn aan het fietsen in de bergen. Deze ritten zijn uitdagingen met dagelijks lange afstanden en pittige bergbeklimmingen. Ze zijn geschikt voor iedereen die van fietsen in de bergen houdt.

5 Hard
Deze tours zijn alleen geschikt voor goed getrainde fietsers die een echte uitdaging niet uit de weg gaan. De tochten houden vijf tot zeven fietsuren per dag. De lange afstanden over pittige bergpassen maken deze tocht tot een echte uitdaging, Deze tours zijn alleen geschikt voor mensen met een uitstekende conditie.

About

Contact

Beukenhof 8
8332 VA Steenwijk
The Netherlands

Mail us at: info@cycleclassictours.com
Call us at: +31 (6)41521649

Newsletter

© Copyright CycleClassicTours